Looking For Anything Specific?

Φωτια Κερατεα : Φωτιά τώρα στην Κερατέα : Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3.

Φωτια Κερατεα : Φωτιά τώρα στην Κερατέα : Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3.. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας.

Φωτια στην Κερατέα: Μάχη με φλόγες και ανέμους - Ανησυχία ...
Φωτια στην Κερατέα: Μάχη με φλόγες και ανέμους - Ανησυχία ... from www.topontiki.gr
Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ / ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ...
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ / ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ... from skaleta.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά!

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη.

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ - Καυσόξυλα
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ - Καυσόξυλα from www.xylatasos.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά.

Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη.

Posting Komentar

0 Komentar